Kunniga arbetare inom VVS och vatten

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft en fin dag idag. Jag skulle vilja tipsa om RuNi VVS AB, som är ett företag som hjälper till med allt som rör och kretsar kring vvs-arbeten och liknande tjänster här nere i Skåne. Något som jag vill rekommendera med detta företag är att de verkligen är otroligt insatta på just vvs och installationer i hus och anläggningar. Jag fick problem med en hel del saker i mitt hus i våras och jag vill verkligen tipsa och rekommendera om detta företag som jag tog hjälp utav.

Jag fick problem med att jag inte längre kunde tappa upp vatten i badkaret och jag förstod verkligen inte vad det var som stod på tok eller vad det var som var fel. Efter mycket om och men så hittade jag detta företag som jag hört ska vara kunniga på just vvs och vatten. Jag tog kontakt med företaget som kom och hittade felet och nu är allt som det ska igen! Jag vill rekommendera detta företag för att jag fick otroligt bra hjälp och kunskap om vad det var som var fel samt vad jag skulle göra om samma problem skulle dyka upp igen (vilket de självklart sa att det bör det inte göra men att ingenting är ju en självklarhet när man bor i hus). Jag fick verkligen bra och kunnig hjälp från företaget och jag rekommenderar alla som har stött på något liknande problem att ta kontakt med detta företag som verkligen är kunniga på detta! Ni hittar mer information om företaget på deras hemsida som är www.runivvs.se. Hoppas det kan hjälpa någon av er där ute! För övrigt så önskar jag er en fortsatt fantastisk och härlig dag!