Ett färgstarkt måleri i Umeå

Hejsan hoppsan och hallå på er igen, alla mina glada läsare! Jag hoppas att ni alla mår tipp topp idag och att ni har haft en fantastisk helg. Det har i vilket fall som helst jag haft. Som de flesta av er redan vet så skriver jag ju här på bloggen om allt möjligt mellan himmel och jord och ibland så händer det ju även att jag slänger in lite recensioner om både tjänster och företag som jag tror att en hel del av er, mina läsare, faktiskt kan dra nytta av. Idag så tänkte jag därför skriva om en riktigt skicklig och rutinerad målare i Umeå som jag utan tvekan tror att många av er kommer att kontakta efter att ni läst klart det här inlägget. Ni som följer mig här på bloggen vet ju att jag och min sambo bestämde oss för att måla om i princip alla våra rum i det nya huset och vi valde efter mycket letande och research att anlita Färgstark Måleri i Umeå AB. Anledningen till varför de fick bli just dem var för att vi fick riktigt goda rekommendationer från så många av våra familjer och vänner här i Umeå som själva har anlitad dem för både små och stora projekt. Vi hade ju ett lite större projekt, men det tog de sig an på ett oerhört professionellt, glatt och engagerat vis och all målning utfördes noggrant och effektivt. Vi hann knappt blinka innan det var klart och då var det inte alls så att de bara hade skyndat sig igen processen utan de gjorde verkligen ett omsorgsfullt och noggrant arbete med varje rum. Vi var i vilket fall som helst så himla imponerade av allt detta och kan utan tvekan rekommendera den här firman till er som har behovet eller intresset!