El-installationer i Skåne!

Hej på er alla mina härliga följare. Idag och nu tänkte jag att jag skulle vilja dela med mig lite av ett företag som heter El-Basen Skåne AB som är ett företag som hjälpte mig och min familj när vi flyttade in till vårt nyköpta hus i Höör nere i Skåne. Det har varit en så fantastisk resa hela allting med flytten och vi har verkligen sett fram något så otroligt mycket emot att flytta ner till vackra och fantastiska Skåne och tyckte att det skulle bli helt underbart med en sådan nystart helt perfekt till sommaren, så att vi skulle hinna få ordning på det mesta under sommaren som att greja och dona i huset.

Med en nystart och nytt hus så kan man inte förvänta sig att allt ska vara på topp eller som man önskar. Vi hade lite för mycket förhoppningar om allting och det var mycket som vi verkligen inte var beredda på. Vi fick som jag skrivit tidigare i inlägg på min blogg – som ni säkert läst, en hel del komplikationer som vi inte riktigt visste hur vi skulle ta itu med eller lösa. Vi hade ingen el på övervåningen och hade ingen aning om varför. Vi fick då kontakt med detta företag som då heter El-basen i Skåne AB som kom hem till oss i vårt nya hus och kollade till huset samt undersökte vad problemen var. Jag vill verkligen rekommendera alla er som bor eller har hus i Skåne att vända er till detta företag om ni får några som helst problem eller bekymmer med er el. Detta företaget var otroligt hjälpsamma, och lyckades hitta problemet samt fixa så vi nu även kan fixa till vår övervåning hemma!